Als conceptontwikkelaar en ondernemer voel ik me al een vis in het water. Vanuit een onafhankelijk positie tanden kunnen zetten in vraagstukken en opgaven die dicht bij je staan is het leukste wat er is. En met een gezonde dosis lef als grote drijfveer.
Mijn toegevoegde waarde ligt in het combineren van creativiteit en commercieel inzicht. Samen met enthousiaste en inspirerende mensen aan een complex project werken, daar doe ik het voor.

De beste ideeën en concepten ontstaan op de momenten dat ik ‘niets’ aan mijn hoofd heb. Dat is ‘s ochtends onder de douche en als ik in het water lig om te golfsurfen. Naast de tijd met Dokie en de kinderen zijn dat waardevolle momenten.

Niels de Vries Humèl studeerde als architect af aan de TUDelft waarna hij bij Broek Bakema als ontwerper startte. Voor NACO werkte hij als consultant aan verschillende buitenlandse luchthavens waarna hij de overstap maakte naar commerciele projectontwikkeling bij IPMMC Vastgoed. In 2011 zijn Niels en Rico hun eigen onderneming gestart: De Mannen Van Schuim

niels@demannenvanschuim.nl