Het mooie aan het werken bij De Mannen van Schuim vind ik de balans tussen ontwerp en ontwikkeling en het feit dat je al in een vroeg stadium betrokken bent bij een project. Hierdoor kun je echt het verschil maken door in de basis al een goed plan te bedenken en de aldoor veranderende stad steeds een beetje mooier te maken. Met mijn analytische en gestructureerde manier van werken draag ik op mijn eigen manier bij aan dit complexe proces.

Om gestructureerd te kunnen werken, zoek ik vaak de rust op om mijn hoofd leeg te maken. Dit doe ik het liefs op het eindeloze lege strand van Schiermonnikoog. Daarnaast kan ik ook genieten van de tripjes met mijn ouders of vriend, die allemaal een bouwkundige achtergrond hebben. Hierdoor wordt elke trip een excursie naar de leukste een meest bijzondere projecten.

Mirthe is in 2021 afgestudeerd als architect aan de TU Delft bij de studio Advanced Housing Design. Tijdens haar master heeft Mirthe een tussenjaar genomen om een bestuursjaar te doen bij SHS Delft. Dit was voor haar de aanleiding om de balans tussen architectuur en projectontwikkeling op te zoeken.

mirthe@demannenvanschuim.nl