logo_fundamentall.png

fundament all media is vanaf 1999 actief als internet- en communicatiebureau, waarbij de focus ligt op integratie van het concept, design en techniek. Fundament All Media richt zich op online en offline dienstverlening en ondersteunt organisaties op het gebied van concept, design en techniek.

Bekijk de website >

Bureau 070 is een ervaren architectenbureau dat gespecialiseerd is in woningbouw, interieur en maatschappelijk vastgoed. Ze begeleiden bouwprojecten tot en met de uitvoering. Op dit moment delen we ons kantoor met Bureau 070. Hierdoor zijn we samen in staat om zeer snel te communiceren en te schakelen. Op projectniveau wordt samengewerkt aan het interieur ontwerp voor NIBC in Den Haag.

Bekijk de website >

De Urbanisator pakt op een onafhankelijke en eigentijdse wijze gebiedsontwikkelingen aan. Afhankelijk van de opgave wordt een ondernemend team gevormd met de benodigde expertise. In de Urbanisator werken we samen met APPM, Urhahn Urban Design, Stadkwadraat en METT. Afhankelijk van de opgave wordt een ‘dream team’ samengesteld.

Bekijk de website >

M3E Bouwkosten Management geeft financiële onderbouwing voor alle stadia van een bouwproces. Door deze samenwerking kunnen we snel en duidelijk inzichten geven in de bouwkosten van nieuwbouw, renovatie of transformatie. M3E is ook in staat om in een vroegtijdig stadium van het project op conceptueel niveau mee te denken.

Bekijk de website >

Logo_StudioKomma copy

Studio Komma is een jong architectenbureau met een expertise in visualisaties. Deze kracht gebruiken wij voor het maken van impressies voor onze projecten. Door hun ontwerpvaardigheden kunnen we snel schakelen en mooie visualisaties afleveren.

Bekijk de website >

NEW INDUSTRY logo

New Industry is een creatieve en onderscheidende ontwikkelaar en adviseur op het gebied van project- en stadsontwikkeling. Vincent Taapken werkt op een nieuwe interdisciplinaire manier van ontwikkeling, waarbij het gedrag en de behoeften van mensen centraal staan. De effecten van trends en exponentiele veranderingen door onder andere digitalisering, mobiliteit, ‘sharing economy’ en vergrijzing zijn van grote invloed op de veranderingen in de komende decennia.

Bekijk de website >

Visually Yours gebruikt “visual thinking” als krachtig middel om complexe problemen en processen te visualiseren. De tekeningen en schetsen van Dennis Luijer ondersteunen workshops en geven een visuele vertaling van het resultaat. Zijn ‘visuals’ vertellen letterlijk het verhaal van het proces, het plan en de verandering. Hiermee hebben we een krachtig communicatiemiddel in handen waarmee het draagvlak van proces en plan wordt vergroot!

Bekijk de website >

logo_Traktur3

Traktür Een idee, concept of plan is niets zonder de consistente vertaling naar een sterk merk en beeld. Dit is precies wat Traktür als geen ander kan. Of het nu gaat om het bouwen van een merk, het juiste logo en de grafische vertaling in een huisstijl, Traktür doet dit op een eigentijdse en creatieve manier waarbij kwaliteit en perfectie centraal staat.

Bekijk de website >

KVHW

De kunst van het weglaten houdt van weglaten. Als je de juiste dingen weglaat, hou je precies de goede dingen over. Communicatie die authentiek en van betekenis is, die zichzelf bewijst en mensen in beweging zet. KVHW gaat graag verder dan het standaard communicatiebureau.

Bekijk de website >

logo_doser_bw.png

Doser is een webdesign bureau dat zich specialiseert in in het bouwen van op maat gemaakte ontwerpen tot een werkende website. Samen bedenken wij een passende layout voor de website waarbij we rekening houden met de laatste mogelijkheden op technisch gebied. Doser specialiseert zich in websites op basis van WordPress zodat de klant na oplevering van de website gemakkelijk zelf de website kan onderhouden.

Bekijk de website >