Het experimenteren met een duidelijk doel of een realistische visie is hetgeen wat conceptontwikkeling tot een uitdagend en belangrijk vak maakt. Het toevoegen van waarde en het effici├źnter maken van een plek of stad door middel van ‘out of the box’ concepten, om zo de gebruiker een nieuwe ervaring te geven, is waar ik het voor doe.
Mijn kracht ligt in het analyseren van het probleem en het ontwikkelen van unieke concepten met behulp van verschillende presentatietechnieken. Het werken in een team of met andere bureaus is een belangrijke voorwaarde om deze kracht te versterken. Mijn eerste project bij De Mannen, het NIBC project, is daar een goed voorbeeld van.

Om efficient te kunnen blijven werken is het belangrijk om ook andere dingen te doen. Sport, piano spelen of nieuwe plekken ontdekken in de stad geven mij inspiratie om nieuwe idee├źn te genereren.

Thomas is in 2014 cum laude afgestudeerd als architect aan de TU Delft bij de studio Design as Politics. Na een minor Planologie aan de Universiteit Utrecht, stage bij Atelier Rijksbouwmeester en het afronden van zijn masteropleiding aan de TU Delft is hij direct begonnen bij De Mannen van Schuim.

thomas@demannenvanschuim.nl