Het creëren van mooie en fijne plekken, daar doe ik het voor! De kracht van conceptontwikkeling is om al in een vroeg stadium de voorwaarden te scheppen om dit soort plekken te kunnen maken. Een stadium waarin alles nog mogelijk is. Samen schetsen, discussiëren en richting bepalen, daar krijg ik energie van. Mijn kracht? Om vanuit een grondige analyse ‘out of the box’ concepten verzinnen. Dat doe ik niet alleen maar graag met het team en stakeholders. In een iteratief proces komen tot concepten die tot de verbeelding spreken.

Om ‘out of the box’ te kunnen blijven denken is het belangrijk om niet alleen met werk bezig te zijn. Daarom ga ik vaker de bergen om te wandelen, onbegaanbaar terrein, nieuwe paden. Of ontspanning zoeken door piano te spelen.

Thomas is in 2014 cum laude afgestudeerd als architect aan de TU Delft bij de studio Design as Politics. Na een minor Planologie aan de Universiteit Utrecht, stage bij het Atelier Rijksbouwmeester en het afronden van masteropleiding aan de TU Delft is hij direct begonnen bij De Mannen van Schuim.

thomas@demannenvanschuim.nl