Assistent Ontwerper/Conceptontwikkelaar (m/v)

Wij zijn De Mannen Van Schuim, conceptontwikkelaars.

Wij zijn op zoek naar een jonge, enthousiaste conceptontwikkelaar/ontwerper om ons team te versterken, voor 4 dagen in de week, vanaf 1 oktober 2019 of eerder.
Je hebt bouwkunde gestudeerd (Universitair of Academie) en daar een sterk analytisch vermogen ontwikkeld. Je bent in staat om snel en gestructureerd te werken, in eerste instantie ondersteunend, later doorgroeiend naar zelfstandig. Er liggen vele projecten tegelijkertijd op je bureau, dit vergt snel schakelen zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Jouw interesse gaat uit naar de conceptuele en haalbaarheidsfase van een project, we zijn geen architectenbureau in de traditionele zin.
Uiteraard ben je doortastend en hebt een goed gevoel voor humor.

Je vindt het cool om onderdeel te zijn van een jong bedrijf waar jouw bijdrage en energie helpt om het bedrijf te laten groeien.

We vinden handig dat je:
• woonachtig bent in de randstad/regio Den Haag;
• Vectorworks, Adobe CS en Sketchup beheerst;
• de Nederlandse taal spreekt/beheerst
• niet de hele dag met een koptelefoon op loopt 😉

Mocht je je herkennen in dit profiel en ben je serieus gemotiveerd? Stuur ons je CV en Portfolio met daarbij een sterke, originele en goed overdachte motivatie. Google ons maar en geef aan wat je van ons vindt. Hoe je jezelf hierin herkent en waarom jij degene bent die wij in augustus/septemnber uitnodigen voor een kop koffie.

Niels en Rico

De Mannen van Schuim BV
Strategic Design in Real Estate

Sollicitaties kunnen naar: vacature@demannenvanschuim.nl