We zijn op zoek naar versterking van ons team! Je pakt enthousiast onze dagelijkse backoffice en kantooradministratie op zodat we werken vanuit een solide basis. Ben jij een echte project-administratie-vreter, een gemotiveerde aanpakker en een teamspeler die onze creatieve bedrijven wil komen ondersteunen? Dan horen we heel graag van je!

Functieomschrijving
Jij bent verantwoordelijk voor alle office-gerelateerde taken binnen De Mannen van Schuim en Miss Clark, concept- en projectontwikkelaar in het centrum van Den Haag. Wij werken aan de toekomst van Nederland met vastgoed projecten, veelal in onze Haagse en Rotterdamse regio en steeds vaker met hele bijzondere projecten wat verder van huis. Wij willen een rol spelen in alle relevante gebiedsontwikkelingen in Nederland op een sociaal maatschappelijke wijze. Dit doen we al bijna 11 jaar. We maken een flinke groei door, zijn een creatief bureau maar zoeken nu naar meer structuur, en daarom is het nu tijd voor een hulp-vraag voor de back-office.

Jij houdt je dagelijks bezig met de kantoor administratie, website en socials. Daarnaast pak je wellicht wat HR werk mee en heb je afstemming met de financiĆ«le administratie. Komt er een belangrijke klant op bezoek? Dan zorg jij voor een warm welkom en een kop koffie. Tijd over? Dan denk jij alweer na wat je collega’s mogelijk zou kunnen helpen om hun werk beter te doen, en zorgt ervoor dat dit ook daadwerkelijk wordt geĆÆmplementeerd. Of het volgende teamuitje wat je gaat organiseren. Je ziet dat vernieuwing van de website en onze socials nodig is, jij haalt informatie op en doet dat gewoon! Je gaat verantwoordelijk om met betrouwbare informatie. We staan open voor een nieuw inzicht in onze back-office software pakketten of implementatie ervan.

rico@demannenvanschuim.nl of bel 0621865315